welcome to my blog jangan lpe follow ea :)

my one and only


hello and assalammualaikum. its been a while i was abandoned this blog. so here i am AGAIN yayyy :). mohd faizzudin bin hussin. my one and only. for the first day we met,i never thought he would be so important in my life now. and i never thought that we will be together now. i want you today,tomorrow,and everyday syg. so this year on 2014 will be our first annivessary. for eveything that we have been thorugh this year,thank you for always with me,always be there to catch me when i fall,trust me,support me in whatever i do,love me and everything. yes i admit it that i love you syg. my love for you is not just for today,tomorrow but my love to you is infinity. faiz someone yg very special to me,maybe dari luar dy nampak biasa jea..but to me he is everything. dalam hidup berkapel2 nie biasalar mcm2 boleh jadi kan. kes jeles semua tu dah biasa sangat bagi aku. bak kata faiz,marah n cemburu tanda sayang. hahaha always remember that syg. tapi yg selalu jadi punca gaduh tu semuanya aku la. sorry syg,takde niat pun nk bg awk jeles. faiz nie mcm2 karenah dia,dia seorang yang kelakar selalu sangat buat aku happy,senyum semua kalau sehari tak dengar suara dia,tak dengar dia merepek,mmg tak lengkap la hidup aku. kitorang kadang2 mmg cakap kasar sikit depend la...tapi kasar2 pun sayang sebenarnya..saja gegeh dua2 orang. mcm kak yana selalu ckp "aku tak pham btol la dgn korang berdua ni. kdg2 mcm gaduh pun ada." kak nad pun selalu cakap mcm tu. maw tak mcm tu,kalau ckp fon or ckp depan2 mcm2 ayat dia kata kt aku. haahaha tapi aku tak penah amek hati pun. sbb aku taw di sebalik kekasaran tu,ada simpan rasa sayang dia dekat aku. i can feel that. faiz nie,even kami mcm nie,dy tu sebenarnya caring sgt. just aku jea boleh rasa mcm mna syg dia,cara dy tunjukkan syg dy dkt aku. faiz nie sebenarnya dia kalau syg,dy pyh nk tnjuk yg dy syg. dy akan tunjuk jgk tp secara senyap2..hahaha pelik ? but thats why i love him. faiz nie jugak someone yg full of surprise. tapi tanak la crita kt cni surprse ape yg dia selalu buat. biar kami berdua jea yg taw,and igt segala kenangan manis bersama. atototo hahahaha

actually the main purpose for this post is for our first annivessary. maybe cara update blog ni agak oldskool ckit..but i hope he like it. its hard for me untuk luahkan semua ni dalam mesej or call. well biasalar long distance relationship paham2 la kan jarang jumpa but saling merindui. acewahh :). but today we're made and we still together on 28 january 2014. mmg sengaja aku update awal before tarikh yg sebenar. sbb aku takut aku busy or something happen to me,and i can't do this surprise for him. faiz,if you read this blog,i want you to know that you always be mine. and i will always and always love you.

dear faiz,im sorry if i get to attached to you. but thanks for still being there for me even though sometimes i hard to handle with and annoying as hell. thanks for always taking care of me. i don't know what my future holds. but im hoping that you're in it. insyallah. im glad to met you. you're my boyfriend,husband,bestfriend,brother soulmate and my everything syg. thank you for always trust me. and thanks for loving me,cause you're doing it perfectly. happy one year annivessary honey. i love you so much.

the day i fell for you is the day i knew what was truly true. the day if found you is when i found myself,for you have help me become the best. you are mine and im yours and forever shall it be. thanks for everything dear. loveyouuuuu so muchhh :*