welcome to my blog jangan lpe follow ea :)

my one and only


hello and assalammualaikum. its been a while i was abandoned this blog. so here i am AGAIN yayyy :). mohd faizzudin bin hussin. my one and only. for the first day we met,i never thought he would be so important in my life now. and i never thought that we will be together now. i want you today,tomorrow,and everyday syg. so this year on 2014 will be our first annivessary. for eveything that we have been thorugh this year,thank you for always with me,always be there to catch me when i fall,trust me,support me in whatever i do,love me and everything. yes i admit it that i love you syg. my love for you is not just for today,tomorrow but my love to you is infinity. faiz someone yg very special to me,maybe dari luar dy nampak biasa jea..but to me he is everything. dalam hidup berkapel2 nie biasalar mcm2 boleh jadi kan. kes jeles semua tu dah biasa sangat bagi aku. bak kata faiz,marah n cemburu tanda sayang. hahaha always remember that syg. tapi yg selalu jadi punca gaduh tu semuanya aku la. sorry syg,takde niat pun nk bg awk jeles. faiz nie mcm2 karenah dia,dia seorang yang kelakar selalu sangat buat aku happy,senyum semua kalau sehari tak dengar suara dia,tak dengar dia merepek,mmg tak lengkap la hidup aku. kitorang kadang2 mmg cakap kasar sikit depend la...tapi kasar2 pun sayang sebenarnya..saja gegeh dua2 orang. mcm kak yana selalu ckp "aku tak pham btol la dgn korang berdua ni. kdg2 mcm gaduh pun ada." kak nad pun selalu cakap mcm tu. maw tak mcm tu,kalau ckp fon or ckp depan2 mcm2 ayat dia kata kt aku. haahaha tapi aku tak penah amek hati pun. sbb aku taw di sebalik kekasaran tu,ada simpan rasa sayang dia dekat aku. i can feel that. faiz nie,even kami mcm nie,dy tu sebenarnya caring sgt. just aku jea boleh rasa mcm mna syg dia,cara dy tunjukkan syg dy dkt aku. faiz nie sebenarnya dia kalau syg,dy pyh nk tnjuk yg dy syg. dy akan tunjuk jgk tp secara senyap2..hahaha pelik ? but thats why i love him. faiz nie jugak someone yg full of surprise. tapi tanak la crita kt cni surprse ape yg dia selalu buat. biar kami berdua jea yg taw,and igt segala kenangan manis bersama. atototo hahahaha

actually the main purpose for this post is for our first annivessary. maybe cara update blog ni agak oldskool ckit..but i hope he like it. its hard for me untuk luahkan semua ni dalam mesej or call. well biasalar long distance relationship paham2 la kan jarang jumpa but saling merindui. acewahh :). but today we're made and we still together on 28 january 2014. mmg sengaja aku update awal before tarikh yg sebenar. sbb aku takut aku busy or something happen to me,and i can't do this surprise for him. faiz,if you read this blog,i want you to know that you always be mine. and i will always and always love you.

dear faiz,im sorry if i get to attached to you. but thanks for still being there for me even though sometimes i hard to handle with and annoying as hell. thanks for always taking care of me. i don't know what my future holds. but im hoping that you're in it. insyallah. im glad to met you. you're my boyfriend,husband,bestfriend,brother soulmate and my everything syg. thank you for always trust me. and thanks for loving me,cause you're doing it perfectly. happy one year annivessary honey. i love you so much.

the day i fell for you is the day i knew what was truly true. the day if found you is when i found myself,for you have help me become the best. you are mine and im yours and forever shall it be. thanks for everything dear. loveyouuuuu so muchhh :*




he's back :)


yayyy finally he's back to penang. but taktaw la bila masa boleh jumpa dia. dy balek penang pown aq taktaw. kononnya nk buat surprise la. hahaha surprise tak menjdi la pulak sbb kwn dy buat keja kntoi. hahaha lol. tp surprise la jgk. surprise gila tak sgka dy dh blek cni. bru mlm smlm dok otp dgn dy. katanya next week baru nk blek. aku pown dgn bangangnya p caya la ckp dy. last2 tgk2 hrinie dh smpai penang ? hohoho i love you la jebonnnnnnn ! :*

lalala kerjaaaa~


well lepas dh tinggai kerja kerani tak berbayar for almost 2/3 weeks now im backk jadi kerani tak berbayar dkt kaunselor sekolah. tpi nevermind i tolong ikhlas tahu ? at least ad jugak kerja nk kena buat. dripada aq dok kt rumah melingkaq mcm ulaq sawa baik aku keluaq p sekolah tolong cikgu. so nowadays,this is what happen ! dulu time sekolah pagi2 selalu mengeluh "ya allah kenapala aku kena bangun awal pi sekolah..rimasnyaaaa! skolah shit lar semua ada kt aku" but thennnnnnn what happen after i leave the school "omgggg i really miss my school !!" see2 nampak permainan dia ? haha

so pagi tadi around pkol 8 kowt..kaunselor call. aku dh ckp dh kt dy..aku nk p sekolah dlm pkol 11. then pkol 8 dy call. guna num sekolah pulak tuh. aku dh r taktaw tu num sekolah. 1st2 dia call..dia letak. then dy call lagi sekali..aku dh r tgh tidoq mmg bebai r org kcau aku tidoq pagi2. lepas tuh aq pown ckp ikut dan aku ja la. last2 cikgu ckp "hello husnina hrinie nk mai sekolah pukol berapa ? tolong bwk cd apa2 kt ckgu sat boleh tak?" last2 aku pownnn..gabra r dh r tckp ksaq td..hahaha trololoo whateverrr. cikgu suruh bwk cd sbb nk buat tayangan dkt dewan. nk bg hilang rasa boring budak2 kowt lepas sukan tara.

then bila dh sampai sekolahh..zeelal dgn aiman pulak mai. tgh jumpa cikgu dok bincang psl nk msok smbong bljar nie lar.then aq own join dgr sekali r dgn keon. pastu dok dgr cikgu nasihat keon la smua la. keon dpt uitm tp dy xmaw p sbb dpt kos yg bkn dy minat. but who cares kan ? at least kita try. aku penat nasihat dy. sebagai kwn..aku dh ckp bnyak dh kt dy..terima tawaran tuh. learn something new. ramai org yang nak tawaran uitm,ramai jugak yg nak sgt smpai nk buat rayuan nnt..and dy? bila dh dpt xkn nk tolak. its a big mistake. so akhirnya dy pown dgr ckp ckgu,dgr ckp aq suruh terima tawaran uitm tuh. and anggap ja kos akaun tu bkn rezeki dy. and try to learns something new in uitm. and selamat menjadi mahasiswi uitm kawan ! lepas nie aku tadak dh lar kawan nk meronggeng sekali lepas hg smbung belajar. and masing2 dgn haluan masing2 dh lepas nie. eh sedih pulak bila ckp cmnie :')